قائم‌پناه: ناچار به اعمال خاموشی هستیم/ وضعیت عسلویه و صنایع خوزستان ارزیابی شد

دولت

160954
قائم‌پناه: ناچار به اعمال خاموشی هستیم/ وضعیت عسلویه و صنایع خوزستان ارزیابی شد

معاون اجرایی رئیس جمهوری با اشاره به شرایط قطع برق، گفت: به دلیل ناترازی ناشی از کمبود و همچنین ناترازی ناشی از بمباران‌هایی که در بخش گاز و برق شده است، ناچاریم این شرایط را داشته باشیم.

ایران آنلاین:

محمدجعفر قائم‌پناه دوشنبه ۲۹ تیر در جمع خبرنگاران در اهواز با تقدیر از عملکرد استانداران و مدیران و کارکنان استان‌های درگیر جنگ، اظهار کرد: در این سفرها وضعیت عسلویه، پتروشیمی‌های بندر ماهشهر و صنایع فولاد خوزستان را ارزیابی کردیم و پس از آن، میزان خسارت‌ها را برآورد می‌کنیم. 

به گزارش ایرنا، وی افزود: امیدواریم در ستاد بازسازی، منابع مالی تأمین شود و پس از بهبود اوضاع منابع مالی، به سرعت بازسازی‌ها شروع شوند تا هم صنعت پیش برود و هم روند توسعه کشور ادامه پیدا کند. 

قائم‌پناه بیان کرد: در عین حال اگر جنگ هم ادامه پیدا کند، ما حین جنگ هم زندگی می‌کنیم؛ مردم زندگی خودشان را ادامه می‌دهند، آب و برق و گاز را تا حدی که امکان دارد فراهم می‌کنیم و معیشت مردم را هم در حد توان فراهم می‌کنیم. 

وی با اشاره به قطع برق و خاموشی‌ها ادامه داد: در استان‌های جنوبی باید به گرمای شدید توجه کنیم. در استان خوزستان و دیگر استان‌های جنوبی، هوای گرم‌تری را تجربه می‌کنیم و شاهد دمای بالای ۵۰ درجه هستیم اما به دلیل ناترازی ناشی از کمبود و همچنین ناترازی ناشی از بمباران‌هایی که در بخش گاز و برق شده است، ناچاریم این شرایط را داشته باشیم. 

معاون اجرایی رئیس جمهوری گفت: وزیر نیرو تمهیداتی اندیشیده است که در مناطق درگیر جنگ و گرم، حداقل مردم در خانه‌ها کمبود نداشته باشند یا اگر هم دارند، نسبت به دیگر مناطق کشور، این مشکلات حداقل باشد تا مردم زیر موشک و بمباران، مشکل برق نداشته نباشند. 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت